Ostatné doplnky

Fish xxl – imate radi ribolov in vam je zelo zabaven? Vemo, kako narediti to veselje še večje!

Ribolov je nekakšna sprostitev za številne ljudi. Pogosto preživijo čas nad vodo v skupinah, včasih v samoti iščejo sekundo tišine. Ni važno, zakaj lovimo, verjetno pa vsi mislijo, da je ribolov veliko bolj zanimiv, če je lov uspešen.

Če omenimo ribolov, se pogosto prebudi misel, da bi več ur sedli na vodi in gledali ribe. Kaj pa, če ne bi bilo treba videti tako? Za naš blagoslov je nekaj, kar bo pritegnilo k nam ribe! To je Riba xxl. Izdelek, katerega klicanje je povečati občutek lakote pri ribah. Ko riba postane lačna, morate samo poškropiti hrano, kamor lovite ribe in riba nam bo prišla sama! Konec več ur ribolova brez rib! Preizkusite sami in uživajte v ribolovu kot še nikoli!

Strokovno mnenje:

Ves svoj prosti čas preživim na ribolovu, vendar ga imam veliko, ker sem upokojenec. Ribolov me zanima že več kot 40 let, vendar mi še vedno prinaša veliko veselja. Gre za nekakšno umirjenost, ločitev od resničnosti, cenitev neverjetne narave. Vedno spodbujam mlade k ribolovu, danes pa se nenehno hiti in ljudje neradi pristopajo k temi, saj je možnost, da bi ves dan preživeli ob vodi, zanje strašna. In prav zato je bil izdelan izdelek z imenom Fish xxl. Zahvaljujoč njej lažje navdihujemo mlade, da bi jih zamikali z ribolovom, poleg tega pa je v veliko pomoč tudi zrelim ribičem, saj lahko kmalu ujamejo veliko vrst rib, kar daje ogromno užitka. Deluje po načelu, da pri ribah povzroča lakoto in ga dolgo ohranja. Zahvaljujoč temu lahko zlahka privabimo ribe na kraj, kjer trenutno lovimo, tako da raztresemo hrano. Marsikdo bi to ocenil kot ribje muke, a sem se s Fish xxl temeljito seznanil in moram priznati, da je popolnoma varen in ne prinaša nobenih negativnih učinkov na ribe. Zato smo lahko mirni glede njihovega zdravja in počutja. Ribe xxl lahko uporabljajo tako profesionalni ribiči kot tudi ljudje, ki lovijo v velikem obsegu. Ta ukrep je izjemno fascinanten, komentarji o njem pa so le pozitivni. Zelo sem vesel, da imamo priložnost uporabiti tak izdelek, saj ribolov postane veliko bolj zanimiv in daje več zadovoljstva. Če ste začetni ribič in vam primanjkuje vneme, da bi ribe čakali več ur, ali pa ste že zrel ribič, vendar želite preveriti še kaj, vam priporočam ta ukrep!

Mnenje kupcev:

Rafał 57 let,
Ribolov je v veliko veselje, še posebej, če je ribolov ploden! Zato priporočam Fish xxl vsakemu ribiču!
Konrad star 31 let,
Ali raje ne čakate več ur na ribe? Fish xxl je nekaj, kar jih bo hitro pritegnilo!
Edward 66 let,
Lovim že leta in še nikoli nisem naletel na takšno sredstvo, ki bi resnično učinkovito privabilo ribe! Priporočam!
Leon star 28 let,
Z očetom pogosto lovimo, a je za nekaj časa ribolov postal veliko bolj zanimiv, saj smo začeli uporabljati Fish xxl.
Jakub 46 let,
Ribe xxl in ribe pridejo same od sebe!
Piotr 50 let,
Fish xxl priporočam vsem ribičem, še posebej tistim, ki imajo manj vztrajnosti!

Sestava:

rocambole
Konopljino olje
Lignji beljakovin