Andre kosttilskudd

Ling Flytende – umiddelbare resultater og kortsiktig læring

 

Åtte fremmedspråk og en strategi for å lære dem. Det er umulig? Ling Fluent avslører at det er mest å vinne. Og på kort tid!

 

 

Essensen av driften av Ling Fluent er ekstremt lett: bare kjør programmet, og velg deretter den hvis lærer vi har tenkt å starte fra listen over tilgjengelige språk. Søknaden i seg selv vil vise oss tilpassede sett med nye ord, som er gruppert i intuitive kategorier som helse, arbeid, familie, forenkling av universell læring. Og da bør man bare følge rådene på skjermen - oppdage de neste ordene, lære seg målet i direkte setninger og endelig lære om deres polske betydning. Ling Fluent-studien utviklet av bedømmerne er en funksjonell og ekstremt enkel måte å lære omfattende ordforråd på et fremmed språk, takk som du enkelt og problemfritt kan kommunisere på ferieturer eller i internasjonalt arbeid. Viktig, teknikken påvirker studenter i alle aldre; det spiller ingen rolle om du ikke knapt lærer et bestemt språk, eller du har allerede jobbet med det - veien er universell, slik at den er så velegnet selv for folk som lærer i en avansert alder. Bruken av en elektronisk e-læringsplattform fungerer også på metodens effektivitet, fordi det å lære seg nye ord synes å være svært interessant, attraktivt og mangfoldig. Samtidig kan du også verifisere tilstanden til dine egne ferdigheter og fremskritt, og ved å gjenta øvelsene effektivt konsolidere nye ord og lære å bruke dem i hverdags interpersonell kommunikasjon.

Ekspertuttalelse

I nesten tjue år er jeg foreleser av engelsk og fransk. Jeg jobbet i skolene og ga privatleksjoner, lærte språkkunnskapene til polakker i ulike aldre. Og disse er unike, men de mangler vanligvis den aktuelle foreleseren eller den rette teknikken for å lære og konsolidere den tilegnede kunnskapen. Når Ling Fluent-metoden dukket opp på markedet, undersøkte jeg umiddelbart det og merket umiddelbart at jeg og mine studenter ventet på det. Spesielt at det er en teknikk som støttes på e-læring, som lærer på en gjennomsiktig måte, samtidig som den er spesielt intuitiv. Ling Flytende lar deg lære opptil åtte fremmedspråk, da du bruker de samme områdene i hjernen som brukes av ungdomsbarn og er spesielt aktive for øyeblikket. Takket være dette aksimerer vi ord og uttrykk mye lettere, det er også lettere å huske dem.

Hvor kommer effektiviteten fra?

Imidlertid er det ubestridelige treffet jeg anerkjenner som en ekspert i språkopplæring, vitenskapens form og teknikk. Først lærer vi det nye ordet, lærer det senere i uttalelsen, og til slutt ser etter oversettelsen, blir vi vant til det mye bedre og raskere enn om vi gjorde det i en omvendt kronologi. Denne metoden for læring muliggjør mer aktiv bruk av hjernen og øker prosessen med å huske nye ord. Når jeg lærer fremmedspråk, fokuserer jeg på å utvide vokabularet i hovedordren, og deretter i den andre til å presentere en detaljert grammatikk. Ling Fluent er basert på denne verdien, slik at du kan identifisere et mangfold av utenlandske ord, sette dem i setninger, og bruke dem i riktig sammenheng. Og det er mye viktigere i vanlig språkkommunikasjon. Så jeg anbefaler denne strategien og programmet som et effektivt og effektivt verktøy for å lære andre språk, noe som gir første tilfredsstillende resultater etter en veldig kort tid.

Kunder mening

Jacek 22 år

Gjennom skoleårene lærte jeg ikke språk så godt som jeg gjorde med Ling Fluent

Mirek 41lat

Jeg måtte lære engelsk raskt fordi jeg skulle til utlandet. Ling Fluent hjalp meg med å gjøre det på en prangende tid

Iza 28 år gammel

Det fungerer. Vi trekker av denne teknikken med en partner, og vi gjør begge raskt!

Beata 31y.o.

Jeg anbefaler! Jeg lærer det tredje språket så effektivt, og jeg møtes uten problemer.

Karol 18y.o.

Utmerket forberedelse til Matura eksamen, uttalt øvelser og funksjonell programstøtte.

Przemysław 55 år gammel

Jeg var skeptisk fordi jeg lærte språk i min alder? I mellomtiden jobbet Ling Fluent faktisk!